Varför välja ett föräldrakooperativ?

Om du är nyfiken på att bidra till den miljö där barnen vistas dagligen är ett föräldrakooperativ idealiskt. Man får möjlighet att bidra med tankar och idéer till verksamheten och de ytor som barnen använder, både inomhus och utomhus. Ett föräldrakooperativ skapar lätt en god gemenskap med övriga familjer, där det är lätt att lära känna både föräldrar och barn om man vill. 

Varför Mullebo?

Vi erbjuder en förskola i en underbar lantgårdsmiljö, som gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. Verksamheten bedrivs i ett hus omgivet av en stor trädgård på cirka 1,500 kvadratmeter. Hästar och får betar i hagarna utanför och traktorn kör förbi då och då, till barnens förtjusning. Tuppen Åke och hans hönor håller ställningarna på gården utanför förskolan.

Vi har erfaren och trygg personal som varit hos oss länge och som känner alla barn och familjer väl. De skapar varje dag en glad och kreativ miljö för våra barn, ofta med fokus på natur och miljö.

Vi har en bra blandning av erfarna och nytillkomna familjer och sätter stort värde på att skapa en trevlig och öppen miljö med god gemenskap för alla - barn, personal och föräldrar.  

Är du nyfiken på oss och vill veta mer? Tveka inte att höra av dig!


Vill du veta mer om vad vi föräldrar gör?

Klicka dig vidare här!

© 2023 Mullebo förskola, Brandskattevägen 16, 437 41 Lindome
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!